Wat een schatje en ze heet... 
Hartje maar dan wel in het Grieks en dat is fonetisch geschreven Kardoela.

Ze is nog maar 4 maanden(info van Catherina de dierenarts) en lag helemaal alleen naast de supermarkt in Kondolianika. Van de supermarkteigenaar mochten we haar zo meenemen omdat er al zo veel katten rondlopen. Inmiddels heb ik net een gesprekje gehad met Mavromatti(onze zwarte schoonheid) die haar nog niet in haar hartje heeft gesloten. Die loopt alleen te brommen(voor het eerst dat ik haar dat hoor doen)en te blazen. Juist voor haar dachten we er een gezellig vriendinnetje bij te halen. Zal ze bijtrekken?

Anita[ reactie toevoegen ] ( 3 keer bekeken )   |  related link
Zoover Award 2012 
De Zoover Award 2012 voor Griekenland is gewonnen door...juist ja. Wat zijn we trots. Klik hier voor de informatie van Zoover .
Met dank aan alle lieve en leuke gasten die de moeite hebben genomen om ons te beoordelen.

Albert&Anita

[ 8 reacties ] ( 1505 keer bekeken )   |  related link
Reportage  
De reportage van StilteWandelingen 2012 is af. Binnenkort meer wandelverhalen want Kythira is zo mooi met alle bloemen in maart en april. Muv vandaag want de oren waaien van ons hoofd en het regent. Onze mooie witte 'straat',de patio, is helemaal bruin van het zand. Door een zuidenwindje zat er veel zand in de lucht.
Klik hier voor de reportage,en veel lees- en kijkplezier.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Wordt Kythira populair? 
T/m oktober is het mogelijk om te eilandhoppen met het vliegtuig. Van Kreta naar Kythira en terug of door naar Corfu...Het moet niet gekker worden. Klik hier voor alle mogelijkheden . Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van jouw combinatiereis.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Olympic Air blijft 
Het vliegverkeer tussen Athene en Kythira blijft Olympic Air de komende vier jaar verzorgen. Daar zijn wij heel blij mee. Zelfs de tijden t/m oktober 2012 zijn bekend gemaakt. Op onze website vind je de juiste tijden.

Anita

[ 2 reacties ] ( 876 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende