Maandagavond 13 februari documentaire over Griekenland  
Klik hier voor een voorfilmpje.
De uitgebreide documentaire van Tegenlicht is maandagavond om ca 20:55 te zien bij de VPRO.

Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 1034 keer bekeken )   |  related link
Het is zo ver 
Ons laatste verhaal en foto's van 2011. Geniet er van en van de vrieskou in Nederland. Zal die elfstedentocht er komen? We kunnen hem altijd gaan wandelen...op Kythira bijvoorbeeld. Klik hier voor onze Wandelaanbieding. Veel lees- en kijkplezier!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Hotels in Athene 
Ontdek eindelijk eens Athene! De hotelprijzen zijn zo laag vanaf 15 euro per nacht. Boek nu voordelig via www.booking.com en geniet van cultureel Athene. Daarna wel even bijkomen op Kythira.
Kijk hier voor de prijzen hotelprijzen en beoordelingen in Athene www.booking.com of vraag ons naar de mogelijkheden.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Wandelen in maart  
Nieuw op Kythira is wandelen onder begeleiding van mindfulness trainer Rian Coumou. De dag zal beginnen met yoga-oefeningen daarna een heerlijk ontbijt van Albert en vervolgens op pad. Allemaal in een rustig tempo en tijdens de wandelingen zal er niet gesproken worden om optimaal te genieten van de geuren en kleuren van de natuur. Tijdens de rustmomenten zal Rian diverse mindfulness-oefeningen begeleiden. In de loop van de middag komt iedereen uitgerust en voldaan weer 'thuis'. De avonden zijn geheel naar eigen inzicht te besteden.
Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de laatste 2 weken van maart 2012. Stuur een mail naar info@eengriekseiland.nl voor de inschrijving en/of vragen.
Voor meer informatie klik dan hier .

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
GELUKKIG NIEUWJAAR 

Hoe zal het gaan in 2012? Op Kythira, in Griekenland, in Nederland, in Europa...wereldwijd. Het houdt ons net zo bezig als ieder ander; ja zeker ook vanaf 'ons eilandje' kijken we ruim over de grenzen. Wij zijn positief en optimistisch en dat wensen we iedereen ook van harte toe.
Een heel gelukkig 2012 - chronia polla!

Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 534 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende