Voorjaarsaanbieding 
Ze zijn er weer. Aantrekkelijk vliegtickets in april met vertrek vanaf Amsterdam of Dusseldorf. Een aantal hebben we al uitgestippeld.
Kijk snel bij de april aanbieding.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Antikythira 
Regelmatig krijgen we vragen of het mogelijk is om Antikythira te bereiken. En is het leuk? Lees hier ons verslag van mei 2009 en oordeel zelf.
Dagtrip Antikythira.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Wandelen op Kythira 
Vervelen jullie je nooit? Een veelgestelde vraag en ook een heel begrijpelijke. En nee, we vervelen ons nooit. We hebben zelfs een pittig schema sinds 2 weken. Namelijk drie ochtenden in de week Griekse conversatielessen. Mét huiswerk. Daar zijn we wel een paar uur zoet mee. Weer heel erg leuk om na 5 jaar weer eens de studioboeken in te duiken. Het doel om ons huis-tuin-en keuken Grieks te verbeteren. Morgen al de eerste test!
Af en toe ook een vrije dag. Gister maakten we tijd voor een wandeling. Tip van Kythira Hiking en binnenkort wordt dit oude pad, monopathi, subtiel bewegwijzerd.
Dit pad start bij het standbeeld van Kolokotronis en voert over diverse bergruggen richting Diakofti. Verrassend mooi.

Anita


[ 2 reacties ] ( 498 keer bekeken )   |  related link
Reisverslag 
Klik hier voor een kort verslag van Kythira naar Athene.

Vragen? mail gerust.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Fossiel 
Is deze zeester van ca 145 - 66 miljoen jaar geleden niet prachtig? Helaas wel in 2 stukken. Gevonden tijdens de olijf-pluk-weken door Annemiek. De twee stukken lagen gewoon bijelkaar...Kythira blijft ons verrassen.Anita

NB: met dank aan Letty voor de analyse

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende