Leuke anekdotes 
1. Na de aswolk affaire draait alles als een trein. Gasten komen en gaan. Zo ook (broer) Jacco en Simone met de kinderen. Het laatste deel van hun reis was met de boot uit de haven van Pireas naar Kythira. Bij de kaartverkoop, in de haven, ontmoet hij een Nederlands gezin. "Waar gaat de reis naar toe?" vraagt Jacco. Naar .... iets onverstaanbaars. Jacco vraagt het nog een keer. Blijkt dit gezin ook naar Kythira te reizen. "Waar verblijf je dan?" vraagt Jacco die nu heel nieuwsgierig wordt. "Bij mijn zus," is het antwoord. Ja zegt Jacco:" Ik ook". Hebben we dezelfde zus vragen ze zich dan af... ;)
2. Op de boot had (neefje)Niek, vrijdagnacht, zijn spelcomputer laten liggen, stom stom stom. Gisteravond zijn Jacco en Simone naar de boot gereden die al naar Kreta was geweest en weer via Antikythira naar Kythira. Om 23.00 uur mochten ze de boot op en met 4 stoere Griekse mannen(personeel) hebben ze de computer weer teruggevonden!
Iedereen en alles weer happy.

Kijk nu toch radijsjes(uit zaad) en aardbeitjes uit eigen tuin.


Anita

[ 2 reacties ] ( 576 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, Het Slot 
Alles vliegt weer!!! Wat een opluchting voor heel Europa en daarbuiten. Vliegtuigen staan nog op verkeerde plekken overal in de wereld maar het leven kan weer normaal op gang komen.
Bij ons zijn er vandaag gelukkig weer gasten uit Nederland gearriveerd.
Hieronder "de piloot" van de afgelopen dagen met de route: Kythira-Athene-Patras-Ancona-Basel-Keulen-diverse adressen in Nederland.

Zo te zien had hij het reuze naar zijn zin.

Anita

NB: binnenkort verhalen en foto`s van maart en april. De tijd vliegt....

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg III  
Meer dan de helft is weer thuis! Het Canadese gezin heeft zelfs het vliegtuig in Amsterdam nog gehaald. Die zweven nu ergens boven Engeland. Wat een prestatie.
Ondertussen wachten wij vol spanning of onze nieuwe gasten morgen zullen arriveren. Er wordt in Nederland en Duitsland weer gevlogen dus wij hebben goede hoop voor alle vakantiegangers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 73 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg II 
Aangekomen in Ancona heeft men een auto kunnen huren voor 7 personen!! + hoeveelheid koffers en tassen. De route is nu van Ancona - Italie naar Basel - Zwitserland. In Basel moet de auto weer worden ingeleverd.
Wat een kanjers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg  
Onze 7 ex-gasten hebben gister bij aankomst in Athene actie ondernomen. Met ondersteuning en advies van Albert die op het internet vanalles voor ze heeft uitgezocht. Met z`n allen hebben ze de bus gepakt en zijn naar Patras gereden, het Noorden van de Peleponessos. Daar vertrekken boten naar Ancona en Venetie in Italie. Ze waren gister op tijd voor de boot van Ancona. Zo dadelijk komen ze aan om 11.00 uur(Nederlandse tijd). Hoe nu verder? Is er al een vliegtuig beschikbaar van Italie of zullen ze eerst de trein nemen naar Milaan?
Later meer nieuws over deze wereldreizigers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende