Theater op Kęthira 
Afgelopen zaterdag hadden we een heerlijke avond in het theater in Potamos. Na alle aangebrachte kerstversieringen te hebben bewonderd in het dorp, onder begeleiding van kerstmuziek dat vrolijk klingelde door de straten, togen we naar het theater. Het stuk begon 21:00 uur maar om half negen zat het al afgeladen vol. Meer dan 150 mensen! Met een entree kaartje van 5 euro pp kun je hier gerust spreken van een crisis prijs. Het optreden, van 2/5 uur, was komisch. In het Grieks maar ook zonder alles te begrijpen qua tekst gaf de body language een goed beeld van de inhoud. Overigens zaten we bijna helemaal achterin al was het in het Nederlands of Engels was het nog lastig te verstaan geweest.
Waar ging het nu over? Over het leven in Griekenland van de afgelopen 30 jaar. Verpakt in een klucht a la de 'JohnLanting shows'. De Grieken namen vooral zichzelf op de hak...
Voor de tweede keer trad deze amateurgroep op. Als ze volgend jaar weer gaan spelen zijn we er zeker weer bij.

Hierboven de acteurs.

Anita


Anita  
ja zeker Marja, acteurs van het eiland, amateurs maar wel heel goed gespeeld. Ken je het kafeneon Astikon in Potamos? daar zit het zo'n beetje naast.
Best lastig uitleggen want het is maar heel klein en van de buitenkant ziet het er niet uit als een theater. Als je hier weer eens bent laat ik het je zien ;)
groetjes
Anita

Marja  
Anita,

Waren het acteurs van Kythira?
Richard en ik kunnen ons geen voorstelling maken van de locatie zoals beschreven. Kennen wel de bank in Potamos.

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)