Onweer en regen 
Eindelijk is het zo ver. Na 2 hele warme(van die kleffe) dagen 'hing het in de lucht': onweer. De regen is meer dan welkom voor de verdroogde aarde. Onze Griekse kat Mavromatti vindt regen erg leuk. Eerst keek ze wat verdwaasd rond(wat is dat? al dat gespatter) om daarna zonder vrees naar buiten te stappen. Een half uur later komt ze doorweekt, en nog even heerlijk uitrekkend in de regen, weer binnen. Dan kijkt mevrouw met grote ogen in het rond wie haar gaat afdrogen want dat hoort er natuurlijk helemaal bij. Innmiddels is ze al weer vol energie naar buiten gerend voor de volgende douche.
Natte groet,
Anita

Anita en Albert  
Heerlijk zo'n warme zon we gunnen het jou/jullie van harte. Overigens mogen wij nog steeds niet klagen want het is nog steeds schitterend weer. Na de onweersbui is het wel een paar graden koeler maar nog altijd strandweer.
Albert&Anita

Stephanie  
Toch beetje eerlijk verdeeld, wij hebben nu lekker zomer weer hier :<img src=" /> Zo te lezen zijn jullie erg druk, hopelijk kunnen jullie straks met de voetjes de lucht in en genieten van het mooie leven!

groetjes Stephanie

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)