Buiten eten sámen met de zonsondergang 
Het is nu rond 20:30 en het schemert hier. Het is nu te fris om nog langer buiten te blijven zitten. Heerlijk om zo (nu pas) voor het eerst dit jaar 's avonds buiten te kunnen eten. Samen met de zonsondergang als decor en de vogeltjes als muzikale begeleiding.
Volgende week is het 'megalo efdomada' de grote week voor het Paasfeest op zondag. De drukte begint (ook nu pas) toe te nemen. Is alles laat dit jaar? Wij hadden/hebben gasten maar het is nog steeds extreem rustig op het eiland. Is dit de crisis? Het is zo mooi hier. Gelukkig komt Ross Holidays maandag de 18e met een vliegtuig vol verse toeristen uit Nederland; de hoogste tijd.
Vrolijk Pasen!
Albert&Anita

Anita 
neem iets warms mee en een plu! Het weer is beslist heel wisselend te noemen en dat blijft nog even hangen de komende dagen, kalo taxidi!
anita

Luuk 
Kalispèra
Het is hier in Nw-A'dam (Z.O. Drenthe) 16.30 uur, windstil, nog 25 gr in de zon.Nu op Kythira geen zon, wel regen en maar 12 gr! Toch komen wij morgen met dat vliegtuig van Transavia vol(?) Ross-klanten. We hopen op een warm en aangenaam verblijf in Agia Pelagia op Kythira.
Méchri áv̱rio, Luuk&Hanneke

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)