Ze zijn weer thuis! 
Pa en ma Snippe en oom Teun en tante Janna. Vanochtend hebben we ze uitgezwaaid. Met te zware koffers(extra betalen, dat waren vast de stenen en olijfolie) en een lekkere buitenkleur op de wangen vertrokken ze met het vliegtuig van Kythira naar Athene.

Zie boven de foto. Ze zijn net door het poortje met Gelukkig Nieuwjaar! Dat wensen ze danook iedereen die dit leest en wij ook.
Dit weekend is het al kerst daar gaan we ons nu op voorbereiden. Het echte kerstgevoel dient nog wat stimulatie bij ons. Morgen gaan we de kerstversieringen ophangen wie weet gaat dat helpen.

Anita

iebe en jelly  
En alweer een jaar voorbij!! (nog steeds geen heimwee.....)
Voor jullie begint de winter nou pas eigenlijk; wij zitten hier al weer maanden(!) in sneeuw en ijs. (dus tóch geen heimwee....)
Na Lesbos in mei zijn we eigenlijk net weer terug van La Palma (nee, dat is niet Grieks..) in november. Twee weken in een casita en veel wandelen op dit ook mooie eiland.
Veel voorspoed gewenst voor 2011, en als je het gevoel weet op te roepen,...nog gezellige kerstdagen (doen ze niet veel aan in Griekenland, hè).
Wij ploeteren verder door de sneeuw, en wie weet volgend jaar....Kythira? (i.i.g. een Grieks eiland natuurlijk)

Chronia polla kai mipos adio!

van

Iebe en Jelly uit Kollum

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)