DE BRAND IS ONDER CONTROLE 
Jippie, wat een rust. Al 2 dagen geen wolkje aan de lucht. Het ziet er allemaal rustig uit. Er zijn nog wel heel veel brandweerauto's en mannen die waken over de het verbrande gebied. Maar ja éénmaal verbrandt dan valt er nog weinig te branden. De randen van het verbrande gebied worden nu goed in de gaten gehouden. Nu verlangen we naar heel veel regen, ja sorry voor iedere vakantieganger, die al het zwarte as kan wegspoelen en de mooie bosjes weer kan laten groeien.

Albert&Anita

Mieke Coumans  
Wat een opluchting, het duurde zo lang...! Nu inderdaad hopen op regen zodat de natuur weer kan herstellen. Heel veel succes en nog een fijne (na)zomer gewenst.
Harry en Mieke

harry  
Gelukkig, het zal je maar gebeuren. Zo al je hebben en houden zien verbranden. De foto's van de natuur zijn verschrikkelijk. Het was zo mooi.....en nu dit.
Gelukkig gaat de natuur zich wel weer herstellen met de nodige regen en kunnen jullie weer rustig slapen. De grootste spanning is voorbij.
We wensen jullie nu weer een hele goede tijd op dat prachtige eiland, terwijl we onverminderd proberen nog meer mensen er van te laten gaan genieten.
Ina en Harry.

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)