Bosbrand, vervolg 
Het vuur is flink aangewakkerd vandaag. Onderstaande foto is van een uur of 4 in de middag. Met links in de verte het klooster Agia Moni. Om 18.00 uur was het al over de berg gekropen en heeft paleo Kastro in vuur en vlam gezet. Er wordt nu zelfs gesproken over evacuatie van het dorp Mitata....

Vandaag kwamen nog extra hulptroepen in de vorm van brandweertanks van het vaste land. De hele dag waren er 4 watervliegtuigen en 2 helikopters bezig om zeewater te lozen op de brand.

Anita


Mieke Coumans  
Hallo Anita

We schrikken behoorlijk van de berichten over de brand en hopen dat het gauw tot staan kan worden gebracht. Ben blij dat jij ons op de hoogte houdt, niet alleen nu maar ook van de TV uitzendingen en de kookfilmpjes, we hebben hier al veel plezier aan beleefd en de links ook doorgegeven aan vrienden die Kythira een warm hart toedragen.

Verder blijven we nog steeds nieuwsgierig en volgen al jullie belevenissen, het is ongelooflijk hoe goed jullie 't doen, onze complimenten daarvoor!

Wij zijn erg nieuwsgierig naar het welbevinden van Frank van Weerde, die zoals jullie wellicht ook zullen weten, niet meer voor Ross werkt. Woont hij nog op 't eiland en hoe gaat 't met hem? We zouden hem graag een mailtje of kaartje sturen dus mocht jij zijn (email)adres hebben en dit mogen doorgeven dan houden we ons aanbevolen.

Nou dit is iets meer geworden dan alleen maar een reactie op bovenstaand bericht, we wensen jullie nog veel succes met jullie guesthouse en sterkte met de brand op het prachtige Kythira.

lieve groeten
Harry en Mieke

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)