Zin in een Grieks eiland in 2009?  
In ons filmpje van 17 december hadden wij al aangekondigd dat in mei de oplevering van ons Guesthouse annex Bed&Breakfast plaats zal vinden.
Wij houden een slag om de arm. Onze planning is nu dat wij in juli dit jaar onze eerste zomergasten kunnen ontvangen. De bouw lijkt snel te gaan maar er moet nog heel veel werk gedaan worden. Ook na de oplevering. Heel erg spannend allemaal.
Om (geestelijk) te ontspannen, en om onze creativiteit extra te stimuleren, hangen wij al weer een paar dagen in de bomen. Olijven plukken dus. Het is zo leuk om te doen dat wij bedacht hebben om onze gasten de mogelijkheid te bieden om een aantal dagen olijven te komen plukken. Het echte Griekse eilandleven ondergaan, zeg maar. De start van de olijven pluk is eind oktober. Hoe wij dat bedacht hebben lees je hier http://www.eengriekseiland.nl/blog/stat ... 119-175746

Albert&Anita

Peter&Marcella  
Hallo Albert en Anita,

Vandaag hebben we jullie kaart mogen ontvangen, waarvoor onze vriendelijke dank.
Erg leuk om iets persoonlijks te ontvangen (ook al zijn we 1 van de velen)
We houden de vorderingen van de bouw regelmatig in de gaten. Het wordt echt een super huis !

We wensen jullie veel succes met de verhuizing en de vorderingen van FOS KAI CHOROS.
Wellicht dat we over een tijdje, als al die familieleden en directe vrienden langs geweest zijn en het huis weer beschikbaar is, echt eens komen genieten van de rust op Kythira !

Groetjes,

Peter & Marcella Spoelstra

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)