De olijvenpluk  
Al jaren zijn wij grootgebruikers van olijfolie en is het nuttigen van een olijf bij een goed glas wijn een soort van eh hobby. Dat wij nog eens verslaafd zouden raken aan het plukken van olijven? In November 2008 onder LINKS lees en zie je onze ervaringen.

Anita

Huub  
Nou Anita,

Het filmpje werkt wel maar het is een beetje klein
Laat je de volgende keer meer van je zien?

haha

Gr Huub

petra  
Hallo lieve olijfboeren,

wat een leuk verhaal om te lezen zeg :) ik ben ook echt een grootverbruikster van olijven en alles wat er van gemaakt wordt maar vandaag na jullie verhaal te hebben gelezen zal ik de volgende olijf met nog meer respect naar binnen werken.
Jullie vermaken je goed zo te lezen en gelukkig zit er ook schot in de bouw. Ik ben erg nieuwsgierig hoe het gaat worden als alles klaar in maar jullie ook denk ik.

Hier zitten we in de feestmaand van het jaar dus weinig werken en zien dat de markt ik januari maar weer aantrekt.Wij komen onze tijd wel door met de naweeen van de verhuizing maar wat zijn we blij dat we hier nu zitten

He het is al laat ik ga mijn bedje opzoeken en ik wens jullie een goede tijd de rest van dit jaar en ga er weer voor in 2009.

liefs Petra ;)

ps vieren ze daar ook kerst en oud-nieuwjaar???of gaan jullie dat invoeren??

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)