Weer terug en er wordt gewerkt!  
Maandag 20 oktober kwamen we aan op Kythira. Direct zijn we vol goede moet gaan kijken hoe het er met de bouwprojecten voorstond. Tipota (=niets), alles stond er nog net zo bij als eind september voor ons vertrek naar Nederland. Moe en teleurgesteld hebben we alles op ons in laten werken.
Dinsdag de 21e begon de telefoon echter te rinkelen en na een paar dagen papieren invullen (alweer?) en met beide aannemers en architecten rond de tafel was het dan zover. De bouw van beide projecten is gestart.
Onderaan het kopje 'Links', aan de rechterkant van deze pagina zullen wij vanaf vandaag de voortgang van beide projecten gaan bijhouden.
Dat kan nu ook weer want we waren een maand afgesloten van ons internet. Gewoon 10 dagen te laat je telefoonnota betalen en je ligt er hier helemaal uit. De betaling gaat hier cash op het postkantoor of bij het telefoonbedrijf zelf. Wij zijn alleen gewend aan automatische incasso's dus nota's verdwijnen ongemerkt de grote stapel; nu dus niet meer!Er wordt gewerkt in Frilingianika
Dinsdag de 21e; de graafmachine staat klaar en Albert legt uit


simone  
Lieve Albert en Anita,
Wat leuk dat jullie de foto's van beide projekten regelmatig er op zetten. Het gaat echt razendsnel! Geweldig! Weet je al wanneer je kunt verhuizen?
liefs simone

Dirk  
Hoi Grieken ! :<img src=" /> Kala eiste ? Waarschijnlijk kregen jullie mijn smsjes niet. Niks vlucht, wél rustige boot terug naar Piraias op een zee zo glad als een spiegel. Ik wens jullie veel succes ! Nog bedankt voor de hulp met mail. Groetjes, Dirk

P.S. " huiswerk "voor jullie excell volgt per mail :<img src=" />

monique  
wauw eindelijk dan maar toch! Ben erg benieuwd hoe het wordt, dus hou jullie site goed in de gaten.

Zijn jullie weer wat opgeknapt? Ja het weer hier in Nederland is pet. Dus het huis is nu echt leeg? Lijkt me ook wel raar idee, heb je er zolang gewoond en dan ineens is dat over. Ook al gaan jullie een mooi en geweldig avontuur tegemoet.
Succes met de bouw en ik blijf jullie volgen.

liefs mo, mars en sven

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)