Allebei op het strand in Kapsali 
De hele week zijn we samen op het strand in Kapsali te vinden met de verhuur van de waterfietsen als een soort David Hasselhoff en Pamela Anderson (in hun goede tijd) inclusief verrekijker, brancard en reddingsboei. Dat is erg gezellig zo samen maar ook wel nodig want vanaf het moment dat we er zitten stromen de mensen langs om de fietsen te huren. Voornamelijk Grieken. In een week tijd is ons Grieks al weer een stuk beter. Ondertussen worden we dan uitgenodigd voor koffie's en feestjes. Dit doen we 's morgens vroeg of in de avonduren. Elke dag sjees ik ook nog van Zuid naar Noord om een paar uur te werken op het vliegveld voor de autoverhuur en weer terug om Albert bij te staan op het strand. Nu is dit allemaal heel goed te doen als we niet een baas hadden die er niet van houdt dat wij te veel met de klanten praten. Het liefst loopt hij, behalve op ons, ook nog te mopperen op de klanten (stel je voor dat je tevreden klanten hebt die terug willen komen). Verder is onze dagelijkse opdracht: 'poli prozochi' (veel aandacht cq voorzichtigheid) en we moeten continue naar de zee staren om de waterfietsen scherp in de gaten te houden. Hier wringt het af en toe maar na een week zijn we gewend aan deze Griekse werkgever(en hij is gelukkig niet de hele dag op het strand aanwezig). Hij spreekt geen Engels dus als hij wat onverstaanbaars in het Grieks gromt zeggen wij niets of roepen we 'kala'(goed), 'nai'(ja) of 'endaksie'(ok).
Laten we het zo zeggen: onze ideeŽn over serviceverleing zijn totaal andere dan wat wij hier meemaken.

Inmiddels hebben we ook een foto album geplaatst op onze weblog (zie 'Foto's Kythira' onderaan de Links) en deze zullen we regelmatig uitbreiden.

We lopen wel achter met het beantwoorden van al onze mail, geduld allemaal. Skypen doen we weer in september.

zonnige en warme groetjes
Anita en Albert

Bas van Nuland  
:<img src=" /> Alleen van het kijken naar de foto's word ik al rustig.............

Catharina  
Albert, Anita - beach bebe's - ik dacht ik doe het ook even via jullie site dit keer...Water bij de Ouzo is 'up for reconstruction'.
Totemboek liet me weten dat er nog voor het eind van het jaar een vernieuwde heruitgave komt.
Dit betekent: nieuwe cover, nieuwe achterkant foto, correcties in de tekst en...maar daar heb ik nog geen OK voor...een zwart/wit foto in het boek van ůf Het Huis ůf een beauty spot foto van het eiland...

Cheers,

Cath

Berthold en Emmy  
Wij zijn er benieuwd hoe dit er allemaal uitzet
We wachten met smart op de Foto's!!

We vragen ons vooral af of julie ook in baywatch pakjes lopen!

XXX

Berthold en Emmy ;)

Piet  
dus die brombeer blijft nog steeds brommen :)Anita in NL is het dus weer echt NL-weer en de stranden zijn hier grijs, het water is hier koud en het asfalt staat vol blik...eh acclimatiseren in NL kost dus weer een week vakantie :)na de weken in Griekenland. Veel plezier nog!
Gr
Piet

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)