De hoogste tijd voor een nieuw bericht! 
Maar is er ook echt nieuws?? Albert is een jaar ouder. Ons Grieks gaat elke week weer beter. Onze harde schijf kan niet meer gemaakt worden, we hopen van harte wel dat de informatie teruggehaald kan worden. We leren steeds meer mensen kennen en dat is best handig. Neem bijvoorbeeld de grond die we hebben gekocht. Op 21 april zou de overdracht zijn maar we hebben het een maand vooruitgeschoven o) . We krijgen niet de juiste informatie op papier. Onze advocate is er mee bezig maar ook door de mensen hier worden we geinformeerd en geprikkeld om niet zonder meer akkoord te gaan met mondelinge informatie. We duiken zo steeds dieper in alle Griekse wetten en regels, die zijn er wel. Niet altijd leuk maar wel belangrijk. We wachten nog steeds op onze internetaansluiting, nu alleen nog ADSL, en de bouwvergunning van Frilingianika. Ach en wee horen we dan als we bellen/mailen met vrienden en familie. Toch ervaren wij dat hier anders dat is bijna niet uit te leggen. Verder staat hier het Orthodoxe Paasfeest voor de deur, dit weekend. We merken dat de drukte hierdoor toeneemt. Kythira op z`n paasbest!

Anita

petra  
Hallo Griekenland :)

Hier op Hemelvaartsdag ff een berichtje uit Dedemsvaart. Gisteren was het hier Koninginnedag en wonderwel was het mooi weer. Hier in het dorp is er alleen een rommelmarkt dus niet veel te beleven net als vandaag trouwens.
Ik had twee heerlijke vrije dagen dus ben ik op beide dagen even lekker naar de golfbaan geweest, heb de laatste tijd veel te weinig gespeeld en het is zo leuk om te doen, en daarna lekker op het terras daar een biertje genomen. Wat hebben we het toch af en toe slecht nietwaar. Morgen toch maar weer werken want.............we hebben een nieuwe srcretaresse en die begint morgen, hiep hiep hoera!!!
Eindelijk weer tijd om lekker op commerciele jacht naar buiten te gaan.
Verder hier alles ok ga in juni nog even naar Praag voor 8 daagjes (kwam erachter toen ik het geboekt had dat het een singlereis voor 45+ was, helaas kon ik niet meer terug dus we zien wel..) en in september ga ik lekker naar Equdor rondreizen en daarna nog 4 daagjes uitrusten op Bonaire, als je daar nog een adresje voor me weet hou ik me aanbevolen

Nou dat was een kleine update vanuit Dedemsvaart
ik ben blij dat het goed met jullie gaat en hou ons via de weblogs lekker op de hoogte

heel veel lieve groeten Petra xxx ;)

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)