Het was me de verjaardag wel. 
En dat is niet omdat ik 40 ben geworden. Wel omdat mijn(anita) ouders nauwelijks voet op Kythirese bodem hebben gezet of ze moesten al het besluit nemen om terug te keren. Door familie-omstandigheden is hun verblijf van 3 weken ineens ingekort naar maar 5 dagen. Zo jammer. De korte tijd die we samen hebben gehad is intensief benut en was heerlijk. In ieder geval hebben ze zelf kunnen waarnemen hoe het ons hier vergaat en dat is gewoon heel erg goed.
Ondertussen hebben wij op mijn verjaardag GROND GEKOCHT, wat een cadeau! Met dank aan pa en ma Snippe en de firma Bartels voor de `adviezen` reacties en luisterende oren. We houden het nog even spannend hoe, wat en waar want de komende weken gaat onze advocaat alle papieren checken. Als we dan een `go` krijgen melden we dat uiteraard zo snel mogelijk.
Anita

NB: bedankt voor alle kaarten(Marjan, Pascal,Beau die van jullie was het eerste hoor en Ingrid de slingers gebruiken we voor Albert op 4-4) mailtjes, telefoon en sms felicitaties, geweldig allemaal.

Peter Kremer  
Hee hallo,

Kwam jullie verhaal tegen in de stad. Dus dacht ff surfen en ja hoor.
Een geweldige onderneming, mooi eiland zo te zien!
Succes met alles rond breien.

Groet'n Peter Kremer

petra  
Hallo Griekenland,

Wat mooi dat jullie nu de grond hebben gevonden die jullie al een poosje zochten, ben erg nieuwsgierig hoe en wat maar we wachten jullie berichten wel af.

Ik ben ondertussen terug van mijn Laserreis naar Istanbul en ik zie alles heel erg helder zonder bril en of lenzen super is iedereen aan te raden geen centje pijn. Wil je meer weten kijk dan maar even op mijn blog MET FOTO's http://petravdw.hyves.nl/

Nou ben alweer druk aan het werk, veel te laat natuurlijk maar dat heb je als je geen secretaresse meer hebt

groetjes voor jullie beide uit Dedemsvaart en tot horens

xxxPetra

j.snippe  
Hallo Anita en Albert,

Wij vertellen er enthousiast over tegen iedereen die er naar vraagt en soms zelfs ongevraagd. We hebben al weer heel wat kaartjes uitgedeeld.
We hopen dat nu spoedig de vergunningen komen en de bouw een aanvang mag krijgen.SUCCES!!!

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)