De eerste vergunning is binnen! 
Nadat we midden op straat werden aangehouden door een politieagent die ons vertelde dat de verblijfsvergunning klaar lag. Daar aangekomen was er toch nog een probleem...Hij kon geen kopie maken omdat de electriciteit weer eens was uitgevallen, de stakingen gaan door. Maar na even wachten floepte deze weer aan.
Dus vanaf vandaag is de verblijfsvergunning binnen!!! Nu kunnen we een auto gaan kopen.

groeten,
Albert&Anita

Catharina Van Leeuwen  
Yiassou Anita

Nadat ik je een email stuurde vorige week blijf ik met een brandende vraag zitten: waarom een verblijfsvergunning...Greece is alo zo lang EC?
En weten jullie zeker dat er in samnewerking met jullie architect geen weg om deze bouwvergunning heen is te verzinnen?
Je weet dat wij indertijd net zo ongehoorzaam waren als dat alle Grieken zij,dus...!!!
Liepen jullie door Potamos toen de Politie jullie met het goede nieuws aanhield?
En een Intenet-café!!! ik ben erbij gaan zitten...Kythira><Internet-café...het is ongelooflijk...de Evolutie heeft ook Tzerigo ontdekt!!!

Wanneer jullie van Potamos terug rijden naar Manitoxori en bijna Livadi uit zijn dan kan het zijn dat er in het derde en laatste huis aan je rechterhand (naast een tzipoura stokerij) nog steeds een dierenartsenpraktijk kan zitten...onze vroegere praktijk die nu in het bezit van een Engelsman zou moeten zijn?!?

Poli diaskedasi (veel plezier),
Catharina

Martijn en Marilien  
Hey A&A,

Tjonge, wat een bewondering hebben we voor jullie. Even een hart onder de riem om jullie toch al niet geringe doorzettingsvermogen een boost(je) te geven.

Heel veel succes, we blijven lezen!petra  
Hallo Kythira,

Wat was het gevoel om als illegaal door het griekse leven te gaan??
Gelukkig zijn jullie goedgekeurd en mogen jullie blijven. Ik heb net even jullie ZL gevoel filmpje bekeken, echt jullie hoor niets geen toneelspel ziet er leuk uit.
Ik hoop dat jullie gauw een stekje gevonden hebben om jullie droom waar te maken.

ik ga binnenkort naar Turkije om me te laten laseren, kijk maar even op mijn Hyves weblog dan weet je hoe en wat.Ga je ook nog actief worden op de Hyves Anita???

Groetjes en tot horens

Petra xxx

ps het is wel stil zonder je Anita, ik mis wel onze lange telefoongesprekjes in de auto en af en toe lekker samen lunchen. :)

Eugene Mureau  
Hoi A en A!

Super dat jullie nu niet meer illegaal zijn!!! Ik heb net het zwitserleven gevoel filmpje bekeken en echt leuk dat dit zo is gemaakt! Het gaat jullie natuurlijk heel goed en we missen jullie hoor.

xx manja en eugene ;)

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)