Soms zit het tegen! 
Als eerste zijn de stakingen van de Griekse ambtenaren verlengd met nog eens 1 maand. Voor ons betekent dit nog min. een maand langer wachten op de bouwvergunning en dan moet er nog gebouwd....De komende 2 maanden zitten we nog zeker in ons huurhuis. Onze verblijfsvergun-
ning laat hierdoor ook langer op zich wachten en we kunnen pas een auto kopen als we een verblijfsvergunning hebben. We maken zo onnodig extra kosten. De electricteit(ook stakingen) stopt er ook nog een paar uur per dag mee. Het weer is wat koeler en onstuimiger. Maar last but nog least, wel het allerergste, onze externe harde schijf is kapot...net op het moment dat Albert een back-up wil maken(ja Harm, je had ons nog zo gewaarschuwd). Duizenden foto`s zijn, in ieder geval door ons, niet meer terug te halen. We hebben de afgelopen weken het hele eiland rondgetoerd en gewandeld voor mooie plaatjes. We hadden er dik 100 geselecteerd voor jullie als lezer van onze site/weblog. Baal baal...we gaan proberen de foto`s terug te halen... Tot gauw met betere berichten.
Anita

NB: we gaan vandaag uitzoeken of we internet in ons huurhuis kunnen krijgen. Dan kunnen we jullie mailtjes sneller beantwoorden, weblog beter bijhouden en wat(nieuwe) foto`s zelf plaatsen.

Barry  
Gerete!

Ti kanete daar ?

Hier bij Barry en Esther alles goed!

Er zijn bedrijven die zich specialiseren in het terughalen van informatie van kapotte disken. Maar jullie hebben een externe harde schijf, een kastje met elektronica waar een "interne" disk in zit. dus die is misschien nog wel goed.
Ik wil jullie graag helpen met die disk.. als dat nodig is hoor ik het wel van jullie!

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)