Veilig gearriveerd! 
Maandag 18 februari: Paniek! Alle vluchten naar Athene waren gecancelled ivm hevige sneeuwval. Aan het einde van de dag zagen we op internet dat er langzamerhand toch wat meer vluchten wel aankwamen op Athene dus op goed geluk zijn we dinsdagochtend om 3.00 uur zijn vertrokken richting Hamburg met onze kat Tipsie. Gebracht en uitgezwaaid door pa en ma Snippe(fantastisch)! Aan het einde van de dag waren we op Kythira. Tipsie heeft 2 dagen onder onze beddesprei gelegen en niet gegeten en gedronken. Vanochtend heeft hij een paar rondjes om het huisje gelopen dus dat komt helemaal goed. Het is hier prachtig weer voor Nederlandse begrippen wel te verstaan; veel zon dus.

Albert & Anita


petra  
Hallo Kythira,
blij dat jullie alsnog goed zijn aangekomen aldaar.Ja, katten zijn soms ook net mensen hadden jullie haar wel psychologisch goed voorbereid op Griekenland???
ze zal net als jullie best wel haar plekje vinden en de griekse kattetaal zal ze ook wel gauw spreken.
groeten uit een verkouden en grieperig Nederland

xxx Petra

Bas van Nuland  
:<img src=" /> jaloers............................

Grietje en Klaas Hofstede  
Hoi Anita en Albert,

Wij volgen jullie site (regelmatig, droom, droom, droom) en het is hartstikke leuk jullie ontwikkelingen te lezen. Wij wensen jullie heeeeeel veeeeeeeel succes en plezier daar en wij komen zeker eens langs! (niet te zeggen wanneer, maar jullie blijven daar toch nog heel lang!)

Groetje
Grietje en Klaas (Hofstede)

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)