Gearriveerd! 
Na een prachtige reis kwamen we woensdag 30 januari om 16.00 aan met de boot op Kythira. Na 2 dagen bus uitpakken, de spullen deels installeren en deels opslaan zijn we eindelijk een beetje gesetteld en kunnen we een aantal zaken regelen, zoals een verblijfsvergunning en een auto. Half februari plaatsen we een volledig verslag van de reis op de weblog, uiteraard met foto's. Omdat we hier (nog) geen eigen internet hebben houden we het voorlopig bij een kort berichtje. Iedereen alvast bedankt voor de leuke mails en reacties. Blijf hier vooral mee doorgaan, we vinden het hardstikke leuk.

Groet,

Albert en Anita ;)

Vandamme Marc  
Beste Anita en Albert , ik heb zopas uw webloc gelezen , zijn jullie al aan het bouwen of renoveren ? wijzelf hebben in belgie ook een hoeve omgebouwd tot brasserie eethuis die nu open zal gaan het is veel werk maar je hebt er 5x meer voldoening van als je achteraf ziet wat je hebt verwezenlijkt .

Allez zeggen de belgen het ga jullie goed en doe maar verder.

MVG van MIA en MARC

Eugene  
Hoi A en A.

Mooi dat alles goed gegaan is! Heel veel succes met de dingetjes te regelen aldaar! En welke auto is het geworden? Wedrom een Audi A3? nee geintje.

x eus en manja

ps: met manja gaat alles uitstekend, begint echt een buikje te krijgen

petra  
:)
Hallo Anita en Albert,

leuk om te horen dat alles goed gaat en nu maar hopen dat ze je daar willen hebben en jullie een verblijfsvergunning geven, Anita gooi al je charmes in de strijd zou ik zo zeggen

groetjes en tot horens Petra ;)

Bas van Nuland  
ik heb je gevonden op skype, dus we bellen binnenkort

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


:) :-) :( o) -) ;) z)